Точка доступу публікує імена військових, про загибель яких стало відомо сьогодні, 3 квітня. 

Кропивницька громада повідомила про загибель старшого солдата Олександра Гурового. Попрощаються з військовим завтра, 4 квітня, о 10:00 на Алеї почесних військових поховань Далекосхідного кладовища. 

Олександр Гуровий


У Вільшанській громаді повідомили про загибель Михайла Трояна.

Військовий загинув 27 березня 2024 року при виконанні бойового завдання в зоні ведення бойових дій в районі міста Куп`янськ Харківської області 


Кетрисанівська громада повідомила про загибель жителя  Чарівненського старостинського округу  Григорій Тільного.

Народився захисник 9 лютого 1969 року в селі Степанівка Устинівського району.  Після служби в армії працював у місті Кропивницькому в органах внутрішніх справ. У 1989 році одружився, разом з дружиною виховали двох дітей. Проживав із сім’єю у містіБобринець, де працював у районному відділі міліції, пізніше – охоронником в банку.

У 1993 році сім’я переїхала до села Чарівне Бобринецького району. У 2013 році Григорію Вікторовичу довелося пережити втрату коханої дружини. Деякий час працював робітником по ремонту у Чарівненській загальноосвітній школі. 

Григорія Тільного  мобілізували у листопаді 2022 року. Він ніс службу в 57-й бригаді під Бахмутом, був водієм зенітної установки.

Діти втратили зв'язок з батьком 22 березня 2023 року, з цього дня більше року він вважався зниклим безвісти.

Лише нещодавно тіло Героя ідентифікували. Він вважається загиблим 22 березня 2023 року при виконанні бойового завдання неподалік села Богданівка Бахмутського району Донецької області.

Григорій Тільний

Читайте також: "Ми непереможні". Військовий з Кіровоградщини про 22 місяці полону та те, завдяки чому вистояв (ФОТО)

 


Головне сьогодні