Точка доступу публікує імена військових, пpо загибель яких стало відомо сьогодні, 21 вересня.

У Світловодській громаді повідомили про загибель Олександра Афанасьєва.

Народився Олександр 12 вересня 1976 року у місті Світловодськ. Навчався в Загальноосвітній школі № 5, згодом вступив до Світловодського Політехнічного Фахового Коледжу.

За словами матері, Сашко був майстром на всі руки, нічого не відкладав на потім. До лав ЗСУ втупив із перших днів війни. Служив сапером 1 інженерно-саперного відділення.

Під час боїв у районі населеного пункту Роботине Запорізької області отримав поранення. Певний час перебував на лікуванні в Дніпрі та Києві. Після тяжких 3 операцій — його серце перестало битися в лікарняній палаті 18 вересня 2023 року.

Поховають захисника у Світловодську на Ревівському кладовищі у суботу, 23 вересня. Прощання розпочнеться о 9:30 біля будинку захисника по вул. М. Грушевського 6. О 10:00 чин похорону на центральній площі міста.

Олександр Афанасьєв

Фото: Світловодська міська рада

В Олександрійській громаді повідомили про загибель Олександра Гавеловського.

26 червня 2023 року, у віці 36 років, військовий Олександр Гавеловський загинув під час бойових дій у Бахмутському районі Донецької області.

Воїн народився у Сімферополі, однак згодом переїхав до Олександрії, де навчався у ЗНЗ №19. У нього залишились батьки та брат.

Церемонія прощання із захисником відбудеться 22 вересня о 10:00 біля палацу культури "Світлопільський". Поховають Олександра Гавеловського на військовому кладовищі.

Олександр Гавеловський

Фото: Міського голови Олександрії Сергія Кузьменка

Про загибель Леоніда Заболотного повідомили у Піщанобрідській громаді.

Військовий загинув біля села Андріївка Бахмутського району Донецької області.

Інформацію про день та час поховання повідомлять згодом.

Леонід Заболотний

Фото: Піщанобрідської громади

Читайте також: Якщо Герої не вмирають, то кого я тоді поховала?


Головне сьогодні