Ваша улюблена кава зі збитим молоком останнім часом стала іншою на смак? Піна вже не така пишна? Подумайте, коли востаннє чистилася система спінювання молока у вашій кавомашині? Як часто потрібно чистити тонкий шланг, щоб не залишалося залишків молока? Детальніше розповідаємо далі, а купити кавомашину можна тут — https://stylus.ua/kofemashiny-i-kofevarki/.

Купити кавомашину

 

Регулярне чищення молочної системи кавомашини – чому це так важливо?

Щоразу, коли ви готуєте капучино, лате або флет уайт в еспресо-машині з автоматичною системою спінювання, на елементах конструкції пристрою залишається невеликий шар молока. Чому ця крихітна кількість така важлива для безперебійної роботи кавомашини і смаку напоїв, що готуються?

Якщо не проводити регулярного очищення системи спінювання молока, накопичуватимуться жирові відкладення, що призведе до виходу з ладу, наприклад, засмічення насадки. Кава також матиме неприємний присмак. Рівень гігієни пристрою знизиться.

Ви повинні приділяти особливу увагу регулярному догляду за спінювачем, особливо якщо він оснащений тонкою трубкою, яка транспортує молоко з чашки через систему і, нарешті, склянку. Молочний жир має тенденцію накопичуватись у трубці невеликого діаметра, яку дуже важко очистити.

Як забрати молочний осад?

Найчастіше пристрій нагадає вам про необхідність очищення, але затягувати не варто, якщо повідомлення з'являється кожні кілька заварок. У випадку з молочною системою кавомашин Delonghi — LatteCrema насамперед необхідно повернути ручку графина в положення «Очищення» та включити автоматичне очищення внутрішньої молочної системи.

Коли цей етап пройдено, слід виконати такі дії:

  • Від'єднайте графин від пристрою, щоб промити всі його частини. Щоб розпочати від'єднання елементів, поверніть ручку в положення «Вставити» та потягніть її на себе. Інші фрагменти можна вільно витягнути, не відключаючи жодних блокувань.
  • Усі розібрані частини графина промийте. Це можна зробити вручну, під проточною водою або в посудомийній машині.
  • Потім необхідно висушити та зібрати всі елементи воєдино.

Щоб перевірити ефективність очищення, налийте у графин чисту воду та ще раз промийте. Якщо вода прозора, то все пройшло за планом і молочна система очистилася. Якщо вода каламутна, можна повторити очищення за допомогою очисника молочної системи.

Купити кавомашину

 

Як почистити молочний шланг у кавомашинах без системи LatteCrema?

У машинах сторонніх виробників очищення молочної трубки викликає набагато більше клопоту. Молочний шланг необхідно промивати після кожного варіння кави з молоком — це займає багато часу. Зазвичай це робиться шляхом поміщення трубки в чашку з водою та включення системи спінювання.

Рекомендується робити це не рідше одного разу на місяць, але тонка насадка легше засмічується й ускладнює змивання жиру й осаду. Тому варто частіше промивати молочну систему.

Вузькі пластикові трубки, що є у багатьох моделях на ринку, також слід замінювати в середньому кожні 3 місяці. Через свої розміри та складність точного очищення вони швидко стають негігієнічними.

Ця проблема не існує з пристроями Delonghi, асортимент яких представлений за посиланням — https://stylus.ua/kofemashiny-i-kofevarki/proizvoditel:delonghi/. Молочна система LatteCrema вирішує безліч проблем, пов'язаних з очищенням автоматичних систем. Миття ефективне, не створює безладдя на стільниці та забезпечує високий рівень гігієни. Ба більше, не вимагає будь-яких стомливих і точних дій, таких як проштовхування трубок за допомогою очищувача труб.

Реклама

 


Головне сьогодні