Сучасні господині досить раціонально використовують власний час. Кожна хвилина на вагу золоту, то ж малогабаритна побутова техніка допомагає зекономити час на підготовку продуктів та приготування страв. Одним із таких помічників давно став блендер, який легко впорається навіть зі складними кулінарними шедеврами. З великим асортиментом блендерів ви можете ознайомитися за посиланням https://comfy.ua/blender/. Як правильно вибрати цей девайс та як ним користуватися, щоб він прослужив вам довго, розкажемо в цій статті.

Який блендер вибрати?

За допомогою блендера можна легко змішати, збити чи подрібнити продукти. Відтак апарат буває двох типів: ручний та стаціонарний.

Щоб подрібнити сир, горіхи, м’ясо чи збити яйця для смачних десертів, краще придбати ручний блендер. Він має довгастий корпус із ручкою та мотором всередині. Такий девайс стане незамінним помічником для родин із маленькими дітьми, коли потрібно буквально за кілька хвилин приготувати кашу чи пюре. Він компактніший і займає на кухні менше місця. Ним можна легко змішати їжу в будь-якій ємності.

При виборі такого типу блендера потрібно зважати на матеріали, з яких виготовлені комплектуючі елементи. Наприклад, виріб із пластику навряд чи підійде для подрібнення м’яса з прожилками чи льоду.

ручний блендер

Якщо вам потрібно приготувати коктейль, лимонад, заправку для салату чи паштет, то з цим прекрасно впорається стаціонарний блендер. Він складається зі скляної чи пластикової чаші, на дні якої обертаються ножі. Такий апарат впорається з кубиками льоду, замороженими фруктами чи будь-якими видами м’яса.

При виборі цього девайсу потрібно звернути увагу на розмір чаші та якість матеріалів, із яких виготовлені утримувачі, чаша, з’єднувальні частини.

Стаціонарний блендер

Чек-лист для покупця

Занурювальний чи стаціонарний? Однозначної відповіді на це питання немає. Орієнтуйтеся на той девайс, що якнайкраще підходить для ваших потреб.

  • Занурювальним блендером зручно готувати креми для десертів, пюре для дітей, поживні фруктові суміші.
  • Стаціонарний блендер за рахунок об’ємної чаші допоможе легше готувати більші обсяги страв і напоїв.
  • Занурювальний блендер більш компактний, і не потребує багато місця. Для стаціонарного – потрібно більше місця на вашій кухні.
  • Першочергово потрібно звертати увагу на матеріал елементів, а не самого корпусу. Найкраще, якщо вони будуть металевими. За такими насадками легше доглядати й можна обробляти навіть дуже гарячі продукти.

Блендер стане незамінним помічником для кожної господині, який значно розширить список кулінарних шедеврів на кухні, й допоможе суттєво зекономити такий дорогоцінний час.


Реклама

 


Останні новини