Все популярнішими серед українців стають продукти харчування з Європи. Смачна, натуральна та корисна продукція значно відрізняється від тієї, що можна придбати в супермаркетах.

Українці мають можливість придбати ковбаси та інші м'ясні делікатеси з Іспанії, Італії, Франції та інших країн Європи на delikatto.com.ua. Варто відразу відмітити, що навіть у схожої продукції з різних країн смак дуже відрізняється, адже тварин вигодовують різними кормами, впливає клімат і інші фактори.

Наприклад, кожен європейський паштет (переглянути можна за посиланням) має унікальну рецептуру виготовлення, яка додає унікальності. Деякі після замішування інгредієнтів запікаються, інші тушкуються, а потім настоюються в холодному місці. Кожен компонент змінює страву: шафран надає тонкі пряні нотки, паштети з печінки більш насичені, гриби надають ніжності.

Якщо ж розглядати прошутто з Італії та хамон з Іспанії, які представляють собою в'ялений свинячий окорок, то вони значно відрізняються. В Італії свиней годують кукурудзою, фруктами, іноді каштанами та сировартою від пармезана. Італійське прошутто виходить соковитіше, ніжніше та з солодким присмаком. В Іспанії цінується м'ясна продукція зі свинини породи Іберіко та Дюрок, яких вигодовували жолудями на вільних пасовищах. Іспанський хамон солоніший, сухіший і з інтенсивним ароматом.

До популярних шинок відносять іспанське Ломо, італійську Коппа, Шпек, Прошутто. Усі ці види виготовляються з цільного куска свинини та спецій, в яких в’яляться. Відрізняються ж вони тим, з якої частини туші готуються, чи мають сальні прожилки, та які спеції додаються. Шпек ще додатково коптять, що видозмінює продукцію.

Покупцям на delikatto.com.ua доступні натуральні ковбаси: фует, лонганіза, чорізо, сальчічон і собрасада з Іспанії, італійська сопреса та салямі з дикого кабана, французькі делікатеси з яловичини (халяльні) та свинини. Кожен українець може скуштувати 100% м'ясний ковбасний виріб з цільним фундуком, їстівною благородною пліснявою, з трюфелем і навіть без глютена.


Реклама



Останні новини