Уродженця Луганської областi, а нинi жителя Кропивницького, засудили за iнтимний зв’язок із 14-рiчною дiвчиною з обласного центру.

Про це повiдомляє Точка доступу з посиланням на вирок Кiровського районного суду.

Пригода сталася 8 вересня 2021 року. Чоловiк зустрiв знайому неповнолiтню i запросив її в гостi у свою квартиру, та погодилася. Вдома обвинувачений вступив із дiвчиною з iнтимний зв’язок, хоча знав, що гості 14 років. Такi зустрiчi вiдбувалися ще кiлька разiв. Чоловiк зв’язувався iз неповнолiтньою через месенджери.

За фактом дiй сексуального характеру з особою, яка не досягла 16-рiчного вiку; розпусних дiї щодо неповнолiтньої та домагання дитини для сексуальних цiлей розпочали кримiнальне провадження.

За такi дiї обвинуваченого засудили до позбавлення волi строком на п’ять рокiв. На пiдставi ст.75 КК України, звiльнили вiд вiдбування призначеного покарання, з випробуванням, встановивши iспитовий строк тривалiстю три роки. 

Крім того, чоловiковi заборонили наближатися до дiвчини та переписуватися з нею. Також на користь потерпiлої вiн сплатить моральну шкоду в розмiрi 203 тисячi гривень.

Читайте також: На Кіровоградщині школяр побив однокласницю, поліція проводить перевірку (ВІДЕО)

Фото обкладинки: Незалежний громадський портал


Головне сьогодні