Кропивницький сьогоднi, 22 квiтня, долучився до мiжнародної iнiцiативи Greeningof the Planet "1 мiльйон дерев життя", передає Точка доступу.

За iнформацiєю органiзаторiв, перша свiтова акцiя стартувала у Всесвiтнiй День Землi. В рамках цiєї iнiцiативи планують висадити мiльйон дерев у понад 30-ти країнах свiту. Також вiдбудеться телемiст у кiлькох країнах та областях України для збору коштiв на розвiдувальнi дрони мiжнародного проєкту "1000 дронiв для України".

У Кропивницькому цього дня дерева висаджували на територiї КЗ "Лiцей "Науковий" на вулицi Юрiя Коваленка.

Додамо, що до акцiї "1 мiльйон дерев життя" може долучитися кожен. Для цього необхiдно 22 квiтня висадити дерево, зробити фото та опублiкувати його у соцмережах iз додаванням хештегу акцiї, вiдмiтивши сторiнку Greening of the Planet.

Акцiя в обласному центрi вiдбулася за пiдтримки обласної вiйськової адмiнiстрацiї, Чорнолiської фiлiї державного господарського пiдприємства "Лiси України", ГО "Стратегiя майбутнього", ГО "Кiровоградська обласна Спiлка жiнок України", Молодiжної ради Кiровоградщини, Кропивницької мiської ради, ТОВ ITAdream.

Висадили дерева

Еко-акція

Висадили дерева у Кропивницькому

Читайте також: У Кропивницькому відбудеться фестиваль тюльпанів (ПРОГРАМА)

Фото Григорія Зуба


Головне сьогодні