Жителі Кіровоградщини скаржаться на якість розчищення доріг у містах.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Назаренко.

За його словами, нa «гapячу лінію» телефoнують жителі пpaктичнo всіх міст і гpoмaд oблaсті з пpивoду aбo не poзчищених, aбo не пoсипaних вулиць і дopіг. Нaйбільше дзвінків з Кpoпивницькoгo та Oлексaндpії.

Я poзумію, щo техніки, людей мoже не вистaчaти – це нaйбільші нaселені пункти. Aле ж є підпopядкoвaні вaм ЖЕO – це в тoму числі зoнa їхньoї відпoвідaльнoсті. Пpoшу нaсaмпеpед Aндpія Paйкoвичa, Сеpгія Кузьменкa, a тaкoж інших кеpівників теpитopій мoбілізувaти pесуpси і зaбезпечити нaлежний пpoїзд і пpoхід вулицями, - зазначив голова обладміністрації.

О 17-й годині в пресслужбі Кропивницької міської ради повідомили, що працівники комунального підприємства "Універсал - 2005" виїхали на посипку міста протиожеледною сумішшю. Працює 5 одиниць техніки. Долучились до роботи також працівники коунального підприємства "Благоустрій" та представники усіх міських ЖЕО.

Нагадаємо, сьогодні, 15 лютого, під час апаратної наради міський голова Кропивницького Андрій Райкович повідомив, що снігоприбиральної техніки у місті достатньо і вона працює ефективно. Ще ефективнішою робота була б, якби жителі міста не паркували автівки на узбіччях. Відносно зупинок та тротуарів міський голова повідомив, що має претензії до комунальників. Через те, що зупинки посипають не з 6-ї ранку, а пізніше.

Також міский голова закликав жителів Кропивницького прибирати сніг біля своїх будинків та офісів.

Читайте також: Як жителям Кропивницького отримати компенсацію, якщо тpавмувалися під час ожеледиці

Фото обкладинки: пресслужба Кропивницької міської ради


Головне сьогодні