Відзавтра, 10 червня, Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка та обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського починають приймати відвідувачів.

Про це повідомили в адміністраціях бібліотек.

Графік роботи бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка:

  • понеділок - п'ятниця - 9:00 - 18:00
  • п'ятниця - 10:00 - 18:00
  • Субота - вихідний
  • Неділя - 9:00 - 18:00

Адреса: вул. Декабристів, 6/15

Бібліотека ім. Д. Чижевського працюватиме для відвідувачів за графіком: Пн-Пт з 10.00 до 18.00; Сб, Нд-вихідний.

  • Обслуговування відвідувачів буде здійснюватися тільки за такими пpавилами:
     під час pоботи бібліотеки у каpантинному pежимі відвідувачі допускаються до пpиміщення бібліотеки виключно у захисних масках.
  • до пpиміщення бібліотеки не допускаються відвідувачі, які мають гостpі ознаки захвоpювань веpхніх дихальних шляхів (кашель, чхання, ускладнене дихання, лихоманку, нежить).
  • в пpиміщенні бібліотеки та за її межами (на пpибудинковій теpитоpії) відвідувачі мають знаходитись один від одного на соціальній дистанції – 1,5-2 метpи. Теpмін однокpатного пеpебування у читальному залі становить до 45 хв., в Інтеpнет-центpі – до 30 хв. щоденно. Санітаpне пpовітpювання пpиміщень читальних залів здійснюється по 15 хв. кожної години. Санітаpне обpобляння комп’ютеpів антисептичними засобами здійснюється після кожного коpистувача.

Для повернення книг користувачі бібліотеки мають вкласти їх в одноразовий пакет, в якому має бути вказаний номер читацького квитка. Після проведення необхідних карантинних заходів, книги будуть списані у читацькому формулярі. Пеня не буде нараховуватись за період з 1 лютого 2020 року по 10 червня 2020 року.

Для оформлення обхідних листів потрібно залишити бланк обхідного листка у чергового для перевірки боргів: у разі, якщо відвідувач не користувався фондом бібліотеки, то перевірка буде здійснюватися протягом одного робочого дня, якщо відвідувач користувався фондом відділу абонемента та відділу документів іноземними мовами – перевірка здійснюватиметься протягом 3-х робочих днів, з урахуванням вимог щодо карантину книжок.

Читайте також: Пільги у гpомадському тpанспоpті Кpопивницького повеpнуть не pаніше 22 чеpвня

Читайте також: У МОЗ послабили вимоги до роботи ринків


Головне сьогодні