Відома у Києві газета «Вести» надрукувала матеріал про декомунізацію, кілька абзаців в якому присвятила й перейменуванню Кіровограда. 

Зокрема, видання зазначає, що депутати просять відкласти перейменування міста через несприйняття  більшістю запропонованої назви Інгульськ та провести референдум.

Далі ж «Вести» подають коментар політолога Павла Карназицького, який має свої блоги на сайтах «112 каналу», «Капіталу», «Кореспондента», «Радіо Свобода».

- Для більшості людей Кіровоград асоціюється з Кіровоградом. Вони не пам'ятають вже, хто такий Кіров, - каже Павло Карназицький. - Пам'ятають тільки трактор «Кіровець», яким пишалися.

Білорус Павло Карназицький, який зараз живе у Києві, відомий тим, що восени минулого року під час одного з ефірів на «112 каналі» заявив, що доказів присутності російських військ на Донбасі немає, а з бойовиками треба вести діалог. Причому згодом він зізнався, що востаннє був на Донбасі багато років тому. 

Також Карназицький неодноразово висловлював своє негативне ставлення до НАТО і співпраці України з цією організацією. А в одному з недавніх постів на своїй сторінці Вконтакте політолог написав, що керівник ДНР Захарченко може стати загальнонаціональним лідером, якщо потрапить до Верховної Ради. 


Крім цього, екс-колеги Павла Карназицького з Білорусі через ЗМІ звинуватили його у співпраці з білоруським КДБ

 


Головне сьогодні