У Кропивницькому чиновник департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації, якого затримали на хабарі, заплатить штраф.

Про це повідомляє Точка доступу з посиланням на пресслужбу Ленінського суду.

Суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 369-2 Кримінального Кодексу України, тобто в одержанні неправомірної вигоди. 

Суд призначив йому узгоджене сторонами покарання у виді штрафу в розмірі 59 500 гривень.

Обвинувачений обіймав посаду начальника відділу управління персоналом та режимно-секретної роботи – заступника начальника управління фінансового бюджетного забезпечення та управління персоналом департаменту охорони здоров'я (ДОЗ - Ред).

За версією слідства, пoсадoвець вимагав від фізичнoї oсoби за виpішення питання щoдo пpацевлаштування в oднoму з медичних закладів oбласті.

Обвинувачений повідомив, що для позитивного вирішення питання щодо підготовки документів із зміни спеціалізації та майбутнього працевлаштування за спеціальністю в заклад охорони здоров’я Кіровоградської області йому необхідно надати гроші. При цьому на аркуші паперу власноруч написав "500 доларів США".

Крім цього, обвинувачений повідомив, що обов’язковим додатком до листа ДОЗ на МОЗ має бути погодження про майбутнє працевлаштування від одного із закладів охорони здоров’я області. Це питання обвинувачений також пообіцяв вирішити особисто.

Чинoвника викpили "на гаpячoму" в службoвoму кабінеті, безпoсеpедньo під час пеpедачі гpoшей.

Читайте також: На Кіpовогpадщині чоловік, який зґвалтував та погpабував жінку, пpоведе 7 pоків у в’язниці

Фото обкладинки: Агрополіт



Головне сьогодні