Днями до Кiровоградського гарнiзону ДСНС прибув черговий гуманiтарний вантаж вiд захiдних партнерiв, якi вiд початку широкомасштабного вторгнення РФ на територiю України постiйно пiдтримують Службу порятунку.

Про це повiдомили в пресслужбi УДСНС в Кiровоградськiй областi, передає Точка доступу. 

У якостi гуманiтарної допомоги цього разу кропивницькi рятувальники отримали обладнання для порятунку людей на водi, обстеження дна акваторiї водних об’єктiв областi та лiквiдацiї наслiдкiв пiдтоплення у населених пунктах.

Серед отриманого майна — 28 рятувальних жилетiв, 17 гiдрокостюмiв у комплектi зi спецiальними комбiнiзонами до них, 14 касок для робiт на водi, двi пари рукавиць для робiт пiд водою, а ще 39 пар взуття для дайвiнгу та костюми для роботи на водi.

Також надiйшли два гумових надувних та один пластиковий човни й два двигуни до них, дев’ять потужних мотопомп рiзної модифiкацiї та призначення, в тому числi плаваючi i для брудної води.

Окрiм цього, отримали i пiротехнiчне спорядження, зокрема, сапернi костюми, шоломи та захиснi рукавицi, а також системи охолодження тiла та апаратного зв’язку.

До гуманiтарної мiсiї доєдналися уряди Великої Британiї, США, Нiмеччини, Туреччини, Естонiї Словацької республiки та сили Пiвнiчноатлантичного альянсу.

Гуманітарна допомога

Кирзові чоботи

Гуманітарна допомога

Гуманітарна допомога від крайн-партнерів

Спорядження УДСНС

Допомога країн-партнерівГумвантаж

Читайте також: На Кіровоградщині для переселенців відкрили модульне містечко: що вони про це думають


Головне сьогодні