На Кіровоградщині розпочала роботу регіональна платформа “Діалог влади з бізнесом”.

Про її цілі та заходи, які відбуватимуться в її рамках, розповіли сьогодні, 15 жовтня, начальник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович та директорка департаменту економіки Наталія Ревенко, повідомляє Точка доступу.

Про цілі платформи

Як зазначила Наталія Ревенко, метою платформи є:

  • налагодження партнерства і спільної співпраці у покращенні у бізнес-середовищі економічного та інвестиційного клімату,
  • збереження і розвиток вже існуючих виробництв та створення нових,
  • збільшення кількості робочих місць,
  • наповнення бюджетів усіх рівнів.

За словами Андрія Райковича, в рамках цього діалогу щотижня будуть відбуватися відкриті онлайн-зустрічі підприємців з представниками влади, а також правоохоронцями, податківцями, ТЦК тощо.

Кожен учасник матиме змогу отримати кваліфіковану відповідь чи реакцію на будь-яку ситуацію, чи висловити власну пропозицію щодо покращення економічного клімату у нас, на Кіровоградщині.

Андрій Райкович повідомив, що за період війни, особливо у 2023 та 2024 роках, бізнес на Кіровоградщині вийшов на стабілізаційні позиції, а бізнес-клімат в області відновився в межах 96% в порівнянні з довоєнними обсягами. В окремих галузях цей показник перевищив 100%. 

Ми аграрна область, маємо не лише виробництва, а й сировинний ресурс для того, щоб організовувати виробництво, давати можливість бізнесу швидко обертати капітал, отримувати прибутки, створювати робочі місця і робити все для того, щоб бізнес працював і держава отримувала від цього відповідні ресурси. І так має бути в усіх напрямках і галузях економіки. Системний діалог з бізнесом – це основа державної політики, – зазначив він.

Андрій Райкович зазначив, що в рамках програми будуть онлайн та офлайн зустрічі з представниками бізнесу. Зокрема, інколи діалогові майданчики організуватимуть за галузевим та адміністративним принципами, а також в залежності від категорій бізнесу.

Побачити анонси зустрічей можна за цим посиланням.

Перша онланй-зустріч відбудеться у п’ятницю, 18 жовтня, о 10:00. Тема: "Бронювання працівників та комунікація з ТЦК та СП".

Для участі в онлайн-зустрічі необхідно:

  1. Зареєструватися та заповнити анкету за посиланням.
  2. Приєднатися до онлайн–зустрічі на платформі Zoom за посиланням.

Аби запропонувати теми для наступних зустрічей, можна пройти анкетування за посиланням або звернутися до департаменту економічного розвитку та торгівлі обласної військової адміністрації з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 16:00 год.

Контактна особа: Олена Бучинська, телефон: +38 (0522) 24 34 86.

Електронна адреса: Dialog.biznes.kr.oda@gmail.com

Читайте такoж: Одинадцять громад Кіровоградщини беруть участь у конкурсі “Громада на всі 100”


Головне сьогодні