Точка доступу публікує імена військових, пpо загибель яких стало відомо сьогодні, 8 жовтня.

У Перегонівській громаді Голованівського району повідомили про загибель Анатолія Соколова.

Анатолій Соколов народився 10 травня 1995 року в місті Дніпро. Згодом разом з рідними повернувся в село Семидуби. Навчався в  Семидубській загальноосвітній школі,  після закінчення якої  вступив до Голованівського СПТУ №38, де здобув кваліфікацію тракториста. Після закінчення навчання працював в місті Києві. Потім працював в агрофірмі "Вітчизна".

5 грудня 2022 року Анатолій Соколов Впішов служити за контрактом до лав ЗСУ. Військовий загинув під час виконання бойового завдання в Донецькій області.

Про місце і час поховання Анатолія Соколова повідомлять згодом.

Анатолій Соколов загинув

Фото: Перегонівської громади

У Благовіщенській громаді повідомили про загибель Івана Бортника.

Військовий загинув поблизу населеного пункту Вербове Запорізької області.

Іван Бортник народився 6 жовтня 1994 року у селі Данилова Балка. Після закінчення 9 класів Шамраївської школи, здобував професію техніка-механіка у Гайворонському машинобудівному коледжі. З 2017 року Іван Миколайович працював механіком у "Сканія-сервіс", "МАN сервіс" міста Одеса. Згодом став приватним підприємцем і займався улюбленою справою.

24 липня 2023 року Іван Миколайович був мобілізований і разом з іншими хлопцями проходив навчання у Великобританії. Вдома його чекали дружина Лідія та донечка Влада. На жаль, 5 жовтня, у переддень свого дня народження, захисник загинув під час виконання бойового завдання.

Іван Бортник загинув

Фото: Благовіщенської громади

Читайте також: У громаді на Кіровоградщині відкрили меморіальну дошку у пам'ять про лікаря


Головне сьогодні