Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Вадим Меріков погодився з жителями Єланецького району в тому, що траса Н-14 «Олександрівка - Кіровоград - Миколаїв» знаходиться в поганому стані і зазначив, що дорогу необхідно не ремонтувати, а будувати заново.

Про це йшлося у п'ятницю, 12 лютого, під час спілкування губернатора з жителями Єланецького району, які раніше перекрили трасу поблизу села Водяно-Лорине.

Вадим Меріков розповів, що для того, щоб забезпечити проїзд на ділянці «Возсіятське - Антонівка» народний депутат Олександр Лівік і депутат обласної ради Юрій Кормишкін нададуть необхідні матеріали, Служба облавтодору надасть техніку і робітників.

- Завтра визначать фронт робіт, але це превентивні заходи на 2-3 місяці, щоб забезпечити рух, - зазначив Вадим Меріков.

Він нагадав, що Миколаївська область бере участь в пілотному проекті, в рамках якого за кошти Світового банку буде побудована бетонна дорога на трасі «Кіровоград - Миколаїв».

- У міністерстві інфраструктури працює зараз проектна група над проектом будівництва цієї дороги Н-14, тому що дану дорогу необхідно не ремонтувати, а будувати заново. Це питання вже вирішується. Перший етап - це буде дорога між Кіровоградом і Миколаївською областю, тому що це державна траса, - розповів Вадим Меріков.

Джерело: НикВести



Головне сьогодні