Інженерні спеціальності користуються  особливою підтримкою держави.

За оцінками експертів професійних спілок, професія "інженер" – одна з найперспективніших і затребуваних в майбутньому України. Тому спеціальність прикладна механіка користується особливою підтримкою держави, в т.ч. і шляхом збільшення державного замовлення на підготовку фахівців інженерних спеціальностей. 

Економіко-технологічному інституту імені Роберта Ельворті в 2023 році виділено 18 державних місць на спеціальність 131 “Прикладна механіка”.

Мінімальний бал НМТ для участі у широкому конкурсі складає 130 балів.

Інститут

Спеціальність “Прикладна механіка” – одна з провідних у машинобудівній галузі, яка охоплює всі аспекти розрахунку та розробки конструкцій машин, розробки технічних систем від початкових інженерних ідей до кінцевої технічної системи та її підтримки після здачі в експлуатацію.

Інженер для вирішення задач прикладної механіки застосовує сучасні комп’ютерні засоби та має навички практичного використання комп’ютеризованих систем проектування (CAD), підготовки виробництва (САМ) та інженерних досліджень (CAE).

Інженер стоїть на чолі винахідницької та раціоналізаторської роботи. Інженери змінюють світ!

Роберта Ельворті

https://eti.edu.ua

За довідками звертайтеся за тел.(050)088-55-50, (067)402-50-44

Приймальна комісія: (0522)30-88-42

Електронна адреса: vstupeti@gmail.com 

Будемо раді Вас бачити в ЕТІ за адресою: Кропивницький, вул.Євгена Чикаленка, буд. 3 в зручний для Вас час в робочі дні з 08.30 до 16.30.

ЕТІ


Партнерська публікація

 


Головне сьогодні