Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону до Ленінського районного суду м. Кіровограда спрямовано обвинувальний акт за ч. 2 ст. 3692 КК України (вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави) щодо старшого оперуповноваженого в особливо вважливих справах УСБ України в Кіровоградській області.

Установлено, що зазначений капітан з метою особистого незаконного збагачення впродовж квітня-червня 2015 року, а також у липні 2015 року одержав від громадянина Г. неправомірну вигоду в сумі 750 доларів США.

Саме за таке грошове «заохочення» офіцер обіцяв здійснити вплив на службових осіб Олександрійського міського відділу управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області щодо прийняття рішення про оформлення і видачу запрошень на отримання візи для в’їзду в Україну громадянам Ісламської Республіки Пакистан.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювала військова прокуратура Кіровоградського гарнізону Південного регіону України.

 

Довідково:

Санкція ч. 2 ст. 369КК України передбачає покарання у виді штрафу від семисот п’ятдесяти до однієї тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

  


Головне сьогодні