У Кропивницькому на мальовничому березі Сугоклеї розташовується база відпочинку River Club. Відпочинок у River Club – прекрасна можливість провести час разом із рідними та друзями, відпочити, насолодитися неймовірними краєвидами, порибалити, оздоровитися в лазні або карпатському чані.

Відпочинок у мальовничому місці

База розташовується за адресою вул. Нижня, 12 на березі Сугоклеї, вдалині від міського шуму та метушні. Коли опиняєшся тут - відразу складається враження, що час зупинився. Чисте повітря, тиша, неймовірна природа та продуманий до дрібниць екстер’єр бази – все сприяє гармонійному відпочинку.

База

Гості можуть орендувати альтанки. До речі, тут є як маленькі альтанки, так і для великих компаній. Біля кожної з них знаходиться мангал. Тож відвідувачі мають можливість приготувати улюблену страву та поласувати нею на свіжому повітрі.

альтанка

Біля води – зона відпочинку з лежаками та пляжними парасолями. Тут можна поніжитись на сонечку та позасмагати. Чистий, дрібний  пісок сюди привозять зі Світловодська, тому гуляти по ньому босоніж напрочуд приємно.

 зона відпочинку

Карпатський чан: відпочинок та користь

Той, хто бував на відпочинку в Карпатах, напевно, знає що таке відпочинок у карпатському чані. Там - це популярна процедура, яка дозволяє розслабитися та отримати масу задоволення. Відтепер кропивничанам не обов’язково їхати за сотні кілометрів, щоб протестувати на собі цілющі властивості карпатського чану.

У чому користь карпатського чану?

Купання в ньому позитивно впливає на роботу організму: 

  • поліпшується робота судин;
  • зникає втома;
  • поліпшується сон;
  • зміцнюється імунітет;
  • шкіра стає гладкою та еластичною.

У River Club – облаштували унікальний у місті чан під відкритим небом. У чан набирають чисту, артезіанську воду. Потім її підігрівають за допомогою вогнища до температури від 36 до 41 градуса й додають гілки хвої. За бажанням, відвідувачі можуть принести та додати свої улюблені аромамасла.  

чан

Карпатський чан – це приємне тепло, яке дозволяє легко розслабитися. А щоб отримати величезну користь, варто чергувати перебування в чанах із зануренням в прохолодну воду Сугоклеї.

Сугоклея

Важливо! Після кожного клієнта чан ретельно миється та наповнюється новою водою. 

Поруч із чаном є закрита альтанка, яка взимку опалюється. Тут гості також можуть відпочити та зігрітися.

альтанка

Послуга користується популярністю в холодну пору року. Проте, у  River Club дають можливість своїм гостям насолодитися карпатським чаном навіть влітку. В теплу пору тут можна охолодитися від спеки та зануритися в чан із крижаною артезіанською водою.

Лазня – користь, екологічність та приватність

Лазні корисні для організму з багатьох причин. Перш за все, вони допомагають зняти напругу та стрес, розслабити м'язи і зняти біль. Також лазні сприяють покращенню кровообігу, підвищенню тонусу, зняттю запалення та покращенню імунної системи.

У River Club розуміють, якою повинна бути справжня лазня. Тож тут можна з упевненістю паритися лише з користю для організму. 

У лазні одночасно може відпочити компанія з 8 людей. Для їхнього комфорту створили стильний інтер’єр, зручну парну та зону відпочинку. До речі, інтер’єр виконаний із екологічних матеріалів.

лазня

Як доїхати: 

База відпочинку River Club знаходиться за адресою вул. Нижня, 12 (мікрорайон Новоолексіївка)

карта

Ціни та послуги: 

  • Замовлення альтанки: від 1000 до 2500 грн (альтанка орендується на цілий день. Ціна залежить від розміру альтанки: маленькі розраховані на 7-8 людей та великі - на 20).
  • Лазня: 300 грн/год. (до 8 людей).
  • Карпатський чан: 1000 грн (перші дві години - 1000 грн, третя година - половина вартості).

*Ціни варто уточнювати у адміністратора

Телефон для бронювання послуг – (050) 147 58 31

River Club в інстаграмі

База відпочинку

база

база відпочинку

база відпочинку

база відпочинку

база

база


Реклама

 

 


Головне сьогодні