Лідер першої ліги вийшов із зимових канікул. «Зірка» зібралася, як і планувалося, повним складом.

Приємно, що всі футболісти команди вилікувалися від минулорічних травм і жоден з гравців не залишив команду. За доброю традицією, з командою відразу після відпустки зустрівся президент клубу Максим Станіславович Березкін. Він привітав гравців зі святами, та побажав команді тримати той темп, який «Зірка» задала минулого року. 

В свою чергу головний тренер Сергій Дмитрович Лавриненко подякував президенту за увагу та допомогу, яка надавалася минулого року. Головний тренер також зазначив, що мало які команди в чемпіонаті України можуть похвалитися таким мікрокліматом в колективі та тій щирості спілкування між гравцями, тренерами та керівництвом клубу, а також тим, скільки уваги приділяє президент команді. Сергій Дмитрович коротко розповів про плани команди щодо підготовки до весняної частини першості, а також більш детально зупинився на перших двох зборах, які відбудуться в Кіровограді. 

Спортивний директор клубу Самір Назімович Гасанов розповів про третій збір, який відбудеться, як і було обіцяно керівництвом клубу, в Туреччині з 15 лютого по 1 березня. 

Перший матч 2016 року клуб зіграє у Черкасах 30 січня.

Джерело: Офіційний сайт клуб


Головне сьогодні