Святковий концерт італійського флейтиста Станіслава Зубицького та камерного оркестру «Концертіно» відбудеться в Кіровоградській обласній філармонії 18 листопада о 18.30.

Про це Точці доступу повідомили організатори.

У програмі концерту твори: А. Вівальді, В. Остіна, Ф. Розе, Дж. Россіні, Є. Магаліфа, Д. Бортнянського.

Довідки за телефонами: 24-12-03, 24-12-06.

Довідка.   Італійський флейтист Станіслав Зубицький має українське коріння. Його батько — відомий у світі композитор та баяніст Володимир Зубицький. Брати уроки гри на флейті Станіслав Зубицький почав у Києві. А потім закінчив консерваторію ім. Джоаккіно Россіні (Пезаро, Італія). Вдосконалював майстерність в престижних італійських академіях у Флоренції, Сієні, Імолі, Анконі, на майстер класах відомих  флейтистів.

Нагороджений спеціальною стипендією та дипломом з відзнакою Академії Кіджана (Сієна, Італія). У 2003 році Станіслав Зубицький виграв прослуховування на стипендію Северіно Гадзеллоні. Був першою флейтою і солістом в таких колективах як оперний оркестр в місті Сассарі, оркестр асоціації Ф. Маркетті в місті Камеріно, Youth Arts and Sounds Orchestra в місті Ля Спеція, Progetto Orchestra в місті Віченца, Регіональний оркестр консерваторій Венето, Італійський філармонійний оркестр.


Головне сьогодні