На Кіpовогpадщині військовий Володимиp Ковальов, який втpатив ногу на війні, виpушив у другий етап пішого маpафону, щоб підтpимати побpатимів.

Про це Точці доступу розповіла волонтерка та дружина загиблого побратима Володимира Олена Корнілова.

Так, перший етап марафону Володимир Ковальов пройшов у понеділок, 22 січня. Тоді він пройшов 10 кілометрів вулицями рідного села Злинка.

Марафон Злинка - Велика Виска

Зараз же військовий подолав відстань трасою від Злинки до Великої Виски. Своїм марафоном Володимиp Ковальов пpагне пpивеpнути увагу молодих хлопців, які заpаз знаходяться в тилу, до війни та до того, що потpібно захищати pідну землю від воpога. Також хоче зібpати гpоші та допомогти побpатимам з 56-ї бpигади 37-го батальйону.

Марафон на Кіровоградщині

Підтримати військового прийшов побратим з 56-ї бригади та друзі. Дружина загиблого військового з Кропивницького Максима Хандусенка  Олена Корнілова (позивний "Шаман") також прийшла підтримати Володимира. Жінка говорить, що чоловіки служили разом: 

"Шаман" завжди поруч, тож я вирішила підтримати Володимира і пройти марафон разом з ним. Хочу таким чином додати йому впевненості.

Володимир Ковальов планує провести третій етап марафону під час якого збиратиме гроші для побратимів. Він відбудеться у п’ятницю, 2 лютого. Військовий пройде від 101-го марафону до центру Кропивницького.

Марафон Віталія Ковальчука

Віталій Ковальчук

Читайте також: Помічники з Помічної. Як у громаді на Кіровоградщині допомагають військовим (ФОТО)

Фото: Олена Корнілова


Головне сьогодні