Тoчка дoступу публікує імена військoвих, прo загибель яких сталo відoмo сьoгoдні, 9 листопада.

Первозванівська громада повідомила про загибель на фронті Сергія Вернигори. Військовий загинув 2 листопада поблизу населених пунктів Синьківка-Лиман Перший Харківської області.

Загиблиий військовий Сергій Вернигора

Фото: Первозванівська громада


Новомиргородська громада повідомила про загибель жителя села Кам'янка Юрія Ревенка. Військовий загинув 5 листопада в результаті ворожого обстрілу на Донеччині.

Юрій Ревенко

Фото: Новомиргородська міська рада


Компаніївська громада повідомила про загибель молодшого сержанта, розвідника 3-го окремого полку спеціального призначення імені Святослава Хороброго Богдана Михайленка. Військовий загинув 3 жовтня.

Народився Богдан 5 березня 1997 року в селі Мар’ївка. Навчався в Мар’ївській загальноосвітній школі, після закінчення якої здобув освіту в  Кропивницькому, обравши професію електрика. З 2016 року пішов на службу за контрактом в 3 окремий полк спеціального призначення на посаду розвідника.

У 2018 році вступив до Центральноукраїнського педагогічного університету ім. В. Винниченка на фізико-математичний факультет за спеціальністю "Вчитель трудового навчання". У 2022 році здобув ступінь бакалавра та продовжив навчання на магістратурі. Пройшов шлях служби від розвідника до командира групи.

Одружився 12 лютого 2023 року.

Нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Богдан МихайленкоФото: Компаніївська громада


Голова Долинської громади Євгеній Звіздовський повідомив про загибель 7 листопада військового Руслана Абдуллаєва. 

Руслан АбдулаєвФото: з фейсбук-сторінки Євгенія Звіздовського


Новомиргородська громада повідомила про загибель на Донеччині Олександра Карауша. Захисник тривалий час вважався зниклим безвісти за особливих обставин.

Загиблий з НовомиргородаФото: Новомиргородська міська рада


Кропивницька міська рада повідомила про загибель чотирьох захисників. На фронті загинули солдат Юрій Левицький, сержант Микола Кравченко, старший солдат Андрій Багач.

Андрій Багач

Микола Кравченко

Юрій ЛевицькийФото: Кропивницька міська рада


Перегонівська громада повідомила про загибель захисника, жителя с. Табанове Івана Рибачека.

Рибачек Іван Юлійович народився 22 лютого1973 року в місті Тернопіль. Згодом з батьками переїхав в село Табанове, Кіровоградської області. Навчався в Лебединській середній школі. Після закінчення школи навчався в Голованівському ПТУ. Проходив службу в місті Староконстянтинів, Хмельницької області. Був активним учасником Революції Гідності в 2014 році, де отримав поранення в ногу. Брав участь в АТО, пройшов "Іловайський котел", був нагороджений орденом "За мужність". З початку повномасштабного вторгнення добровільно повернувся захищати Україну в свою частину А7401. Був стрільцем-помічником гранатометника 2 механізованого відділення 2 механізованого взводу механізованої роти військової частини А7401.

Загинув 7 листопада 2023 року, під час виконання обов'язків військової служби в зоні ведення бойових дій біля населеного пункту Новодарівка, Запорізької області.

Іван Рибачек

Фото: Перегонівська сільська рада


Устинівська громада повідомила про загибель жителя села Інгульське Владислава Хміля, 1999 року народження. Військовий загинув 8 листопада під час виконання обов’язків із захисту Батьківщини в Херсонській області.

Владислав ХмільФото: Устинівська селищна рада

Читайте також: "Мамо, а наш тато живий?": чоловік кропивничанки зник безвісти на війні (ВІДЕО)


Головне сьогодні