У кропивницькому Гончаренко центрі 25 квітня відбудеться навчання з мінної безпеки. Про це повідомляє Точка доступу з посиланням на фейсбук-сторінку центру.

Під час тренінгу учасники дізнаються: якими бувають міни та вибухонебезпечні предмети, як розпізнати їх та територію, де вони можуть знаходитись, а також як убезпечити себе та рідних від негативних наслідків їх впливу.

Це буде актуально для всіх: і для тих, хто приїхав у Кропивницький, і тих, хто планує повертатися колись додому на Донеччину, Херсонщину, Луганщину, де багато замінованих територій. І для мешканців міста, адже велика кількість зброї та вибухонебезпечних предметів зараз по всій країні, – пишуть організатори.

Ініціатор заняття – міжнародна гуманітарна організація Mine Advisory Group. Щоб потрапити на зустріч, треба зареєструватися за цим посиланням

Початок: о 14:00.

Тривалість – близько години.

Адреса: вул. Велика Перспективна, 4а.

Довідково. Mine Advisory Group з 1989 року надала допомогу 20 мільйонам людей у 70 країнах світу. В Україні MAG працює з 2023 року у напрямку гуманітарного розмінування та інформування. Нині близько третини території нашої країни є забрудненою мінами та вибухонебезпечними предметами.


Фото: АрміяInform

Читайте також: Клаптики добра: кропивничан просять приносити джинсову тканину


Головне сьогодні