Лазня, карпатський чан, альтанки, мальовнича природа, неймовірна атмосфера та першокласний сервіс. Це все можна знайти у Кропивницькому на базі відпочинку  River Club. 

River Club – ідеальне місце для вашого відпочинку

База River Club розташована за адресою вул. Нижня, 12 на березі річки Сугоклеї. Це ідеальне місце для поціновувачів комфортного відпочинку вдалині від міської метушні. Любителям веселих компаній це місце також припаде до душі, адже тут вдосталь місця, щоб зустрітися з друзями чи великою родиною в приватній атмосфері.

Гості можуть орендувати затишні альтанки на березі річки. Біля кожної альтанки знаходиться мангал, щоб ви могли приготувати улюблені страви на свіжому повітрі. Влітку ж можна відпочити біля води – позасмагати на шезлонгах, прогулятися по чистому пісочку.

База відпочинку у Кропивницькому

Карпатський чан  унікальна особливість River Club

River Club пропонує своїм гостям унікальну можливість відпочити та розслабитися у карпатському чані. Так-так, тепер вам не обов’язково їхати за сотні кілометрів, щоб спробувати цей унікальний вид відпочинку.

Карпатський чан

Чан знаходиться під відкритим небом на березі річки. Тож після приємного відпочинку у теплій воді можна відразу зануритися у прохолодну воду Сугоклеї. До речі, на базі обладнаний пірс. 

У чан набирають чисту, артезіанську воду. Потім її підігрівають за допомогою вогнища до температури від 36 до 41 градуса й додають гілки хвої. За бажанням відвідувачі можуть принести та додати свої улюблені аромаолії. 

Карпатський чан у Кропивницькому

Поруч із чаном знаходиться закрита альтанка з каміном. Тож після купання гості можуть поспілкуватися, насолодитися улюбленими стравами та напоями в теплому приміщенні, а камін додасть особливої атмосфери та затишку.

Альтанка з каміном

Персонал бази турбується про чистоту та гігієну, тож після кожного використання чан ретельно миють.

До речі, карпатський чан можна замовити не лише взимку, а й влітку. В теплу пору його наповнюють крижаною артезіанською водою. Це прекрасна можливість охолодитися від спеки.

Найкраща лазня у Кропивницькому

Лазня у River Club – одна з кращих у Кропивницькому. Тут знають все про користь лазні для здоров'я, приватний відпочинок та комфорт. 

У лазні одночасно може відпочити компанія з 8 людей. Тут створили зручну та затишну парну. Після відвідування лазні гості можуть насолодитися компанією один одного у стильній зоні відпочинку. Весь інтер’єр виконаний з екологічних матеріалів, що робить відпочинок корисним для вашого здоров’я.

Комфорт гостей – головне для нас. А їхні позитивні емоції – найкращий відгук про нашу роботу. Будьте певні, якщо ви завітаєте до нашої бази, то обов’язково повернетеся сюди знову, – говорять у River Club.

лазня у Кропивницькому

Як доїхати: 

  • База відпочинку River Club знаходиться за адресою м. Кропивницький вул. Нижня, 12 (мікрорайон Новоолексіївка).

карта

Ціни та послуги: 

  • Замовлення альтанки: від 1200 до 3500 грн (альтанка орендується на цілий день. Ціна залежить від розміру альтанки: маленькі розраховані на 7-8 людей та великі – на 24).
  • Лазня: 500 грн/год. (до 8 людей).
  • Карпатський чан: 1000 грн за 1 год.
  • Оренда мангалу: 200 грн

*Ціни варто уточнювати у адміністратора

Телефон для бронювання послуг – (050) 147 58 31

River Club в інстаграмі

Реклама

Головне сьогодні