В обласному центрі Культурно-мистецький фонд «Перспектива» запрошує усіх бажаючих долучитися до участі в ХІІ Міжнародному дитячому та молодіжному фестивалі пісні і танцю «Об'єднаймо дітей мистецтвом», який відбудеться в онлайн-режимі з 25 до 29 серпня. Про це йдеться на сторінці фестивалю у Фейсбуці.

Так, організаторами фестивалю є Культурно-мистецький фонд "Перспектива", зразковий колектив – студія хореографічного мистецтва "Аеліта" управління молоді та спорту міської ради міста Кропивницького, громадська організація "Перспектива міста", департамент культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації.  Традиційно у фестивалі візьмуть участь професійні та аматорські дитячі та молодіжні хореографічні і вокальні колективи. До участі запрошуються талановита молодь віком від 5 до 25 років.

Оцінюватимуть учасників члени журі - відомі діячі мистецтв України, хореографи провідних танцювальних шкіл України, артисти, актори, кінопродюсери, організатори Міжнародних дитячих фестивалів та видатні діячі Кропивницького. Почесним членом журі фестивалю буде Григорій Чапкіс.  

Тож у виступі враховуватимуть, зокрема, рівень підготовки учасників, сценічну культуру, відповідність обраної тематики до віку виконавців, артистизм, а також сценічний образ та костюм. Журі хореографічного конкурсу, не знатиме, який колектив виступає на відео, оцінюючи постановку, виставлятимуть бали відповідному номеру.

Хореографічний конкурс триватиме з 25 до 26 серпня, потім вокальний – 27 та 28 серпня

28 серпня на Театральній площі відбудеться онлайн-показ конкурсних номерів фестивалю з 18:00 – до 20:00. 

Вже 29 серпня на Театральній площі відбудеться встановлення національного рекорду України та гала-концертфестивалю. 

У рамках заходу також виступатимуть вживу члени журі – вокалісти філармонії, актори театру. Також відбудеться нагородження учасників цьогорічного фестивалю. Початок о 18:00.

Заявки на участь у фестивалі необхідно направити festyvalymo@ukr.net до 20 серпня.

До заявки (згідно додатку) необхідно додати коротку біографічну довідку про історію колективу. Заявки надсилати на е-mail: festyvalymo@ukr.net.

Контакти організаторів заходу:

  • Директор фестивалю - 0667929444 Олександра Ткаченко
  • Секретар фестивалю (реєстрація на конкурс) - 0667929241 Марина Байрамова.

Більш детальну інформацію про захід можна отримати за цим посиланням.

Фото обкладинки з минулорічного фестивалю

Читайте також: У Кропивницькому відбувся благодійний шкільний ярмарок (ФОТОРЕПОРТАЖ)


Головне сьогодні