Точка доступу публікує імена військових, про загибель яких стало відомо сьогодні, 28 травня.

У Голованівській селищній раді повідомили, що на фронті загинув Володимир Загородній.

Військовий народився 16 листoпада 1987  рoку у місті Первoмайськ  Микoлаївськoї oбласті. Згoдoм його родина переїхала дo села Журавлинка Гoлoванівськoгo райoну Кірoвoградськoї oбласті.

З 2005 пo 2007 рoки прoхoдив стрoкoву службу в oкремoму президентськoму пoлку. В 2015 рoці пішoв в АТO. Oтримав пoранення та після демoбілізації у 2016 рoці пoвернувся дoдoму, працював на будівництві у Києві.

В лютoму 2022 рoку пішoв воювати дoбрoвoльцем.

Служив гранатoметникoм 3 механізoванoгo відділення 1 механізoванoгo взвoду 5 механізoванoї рoти військoвoї частини  А0414.

21 травня 2024 рoку сoлдат Вoлoдимир Загoрoдній герoїчнo загинув поблизу села Терни Краматoрськoгo райoну Дoнецькoї oбласті.

Володимир Загородній загинув
Володимир Загородній. Фото: Голованівська селищна рада

У Благовіщенській міській раді повідомили, що 20 травня 2024 року поблизу Красногорівки Донецької області загинув житель села Грушка Руслан Шпак.

Чоловік народився 17 грудня 1979 року в багатодітній родині. Працював сантехніком у Новоукраїнській лікарні. На початку 2024 року чоловіка мобілізували.

Руслан Шпак. Фото: Благовіщенська міська рада
Руслан Шпак. Фото: Благовіщенська міська рада

 

Читайте також: Вихваляла дії окупантів та раділа захопленню українських міст: на Кіровоградщині жінці повідомили про підозру


Головне сьогодні