На Кіровоградщині цьогоріч ремонтують 10 мостів. Це шляхопроводи на дорогах загального користування місцевого значення та автошляхах державного значення. 

Про це повідомляє Точка доступу з посиланням на пресслужбу облдержадміністрації.

На виконання робіт на дорогах місцевого значення скерували 130 мільйонів 183 тисячі гривень.

Наразі ми завершили капітальний ремонт двох мостів – у Новгородківському та Петрівському районах. На інших трьох мостах у Знам’янському, Олександрійському та Кропивницькому районах обсяг виконаних робіт становить понад 95%. Підрядникам залишилося встановити необхідні дорожні знаки, нанести розмітку та завершити монтаж двох типів огорожі, – розповів директор державного підприємства «Агентство місцевих автомобільних доріг» в області Анатолій Зорькін.

Ремонтують мости і на дорогах державного значення. За словами в.о. начальника служби автодоріг в області Ігоря Вишневського, капітальний ремонт мосту в селі Велика Виска розпочнеться 9 листопада.

Наразі ведуться роботи на двох мостах у селі Братолюбівка та селі Покровське.

В Онуфріївському районі на автодорозі Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь тривають роботи з реконструкції двох мостів. Об’єкти є перехідними на наступний рік. У цьому році планують витрати на ремонт 24 млн грн., - розповів Ігор Вишневський.

Читайте також: У Кропивницькому з доріг та ЖКГ перерозподілили гроші на борги "Теплоенергетика"


Головне сьогодні