На Кіровоградщині правоохоронці встановлюють обставини ДТП за участі поліцейського, внаслідок якої загинули троє осіб.

Про це повідомляє Точка доступу з посиланням на пресслужбу ГУ НП в області.

25 червня, близько 04:30, до поліції надійшло повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду поблизу смт Новгородка. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що за кермом перебував поліцейський одного з територіальних підрозділів. Тож інформацію передали до Державного бюро розслідувань.

Унаслідок ДТП загинули троє 17-річних осіб: двоє на місці події, ще одна дівчина померла у кареті швидкої медичної допомоги.

Крім того, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів ще троє громадян віком від 16 до 18 років.

Водій автомобіля у результаті ДТП також отримав тілесні ушкодження. За кермом транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди проводять співробітники ДБР.

Водія затримали в порядку статті 208 КПК України. Розслідування почали за фактом порушення ПДР у стані сп'яніння. Такі діяння караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від семи до десяти років).

Смертельна аварія

ДТП із загиблими

За інформацією з власних джерел, яку надали місцеві жителі, випускники місцевої школи святкували закінчення навчання та йшли зустрічати світанок. Чоловік запропонував їх підвезти, а після ДТП намагався утекти. 

Читайте також: На Кіровоградщині викрили пропагандистів, які схвалювали дії окупантів

 


Головне сьогодні