Точка доступу публікує імена військових, пpо загибель яких стало відомо сьогодні, 14 серпня.

Голова Новомиргородської громади Ігор Забажан повдомив про загибель військового Олександра Сулими. Він загинув 6 серпня 2023 року на території Запорізької області внаслідок артилерійського обстрілу. Олександр Сулима – житель села Тишківка, 1992 року народження.

Олександр Сулима


У Гайворонській громаді повідомили про загибель Сергія Семка.

 У січні 2023 року Сергій Семко був мобілізований на військову службу. Він став механіком-водієм у військовому підрозділі.
12 серпня 2023 року військовий під час поповнення боєприпасів та матеріальних засобів отримав поранення в результаті артилерійського обстрілу позицій ЗСУ поблизу села Діброва, Сєвєродонецького району, Луганської області.

Сергій Семко


У Попельнастій громаді повідомили про загибель Миколи Меркушова. Військовий загинув 11 серпня 2023 року поблизу населеного пункту Озарянівка Бахмутського району.  

Загиблий вйськовий


У Петрівській громаді повідомили про загибель Сергія Шутя. Військовий загинув 12 серпня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу в Донецькій області.

Сергій Шуть


У Долинській громаді повідомили про загибель Юрія Москаленка. Військовий загинув 12 серпня 2023 року.

Траурна церемонія прощання, відбудеться 15 серпня 2023 року:

  • 9:00 - м. Долинська, вул. Шевченка,20;
  • 10:30 - територія МК "Червона Калина".

Юрій Москаленко


У Великосеверинвській громаді повідомили про загибель захисника Анатолія Лемського. Військовий помер 12 серпня 2023 року в реанімації обласної клінічної лікарні в м. Дніпро. У нього залишилися мама, дружина, два сина.

Лемський

Читайте також: "Першими завжди заходимо ми": вибухотехнік із Кропивницького про роботу на "прильотах" та в деокупованих містах


Головне сьогодні