На війні з російськими військовими загинули воїни з Кіровоградщини. Точка доступу повідомляє імена загиблих, про яких стало відомо сьогодні, 19 червня.

Соколівська громада повідомила, що під час штурму ворожих позицій на Донеччині 14 червня загинув житель села Іванівка, 33-річний Іван Коцур.

У 2018 – 2019 рр. брав участь у бойових діях у зоні ООС. Має орден. Під час повномасштабного вторгнення РФ брав участь в обороні міста Вознесенськ Миколаївської області. Будучи командиром роти охорони, отримав звання капітан.

У 2023 році перевівся в 35-ту окрему бригаду морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського, був заступником командира роти – інструктор з повітряно-десантної підготовки роти морської піхоти. Брав участь в обороні м. Авдіївка Донецької області. Також брав участь у звільненні населеного пункту Сторожеве на Донеччині. 

Загинув Іван Коцур 14 червня 2023 року. У Героя залишилися дружина, донька, мати, брат і сестра.

Прощання з Іваном Коцуром відбудеться завтра, 20 червня, в селі Іванівка.

Іван Коцур, Соколівська громада

Іван Коцур. Фото: Соколівська сільська рада

Петрівська громада повідомила про загибель матроса Юрія Ткачищина. Військовий загинув внаслідок обстрілу на Запоріжжі.

Ткачищин Юрій був призваний на військову службу по мобілізації 16 квітня 2023 року до складу військової частини на посаду стрільця-номер обслуги відділення морської піхоти взводу морської піхоти роти морської піхоти 1 батальйону морської піхоти.

Юрій Ткачищин

Читайте також: "Він не міг стояти осторонь. Воював разом із батьком": історія загиблого військового з Кіровоградщини


Головне сьогодні