Сьогодні, 5 травня, відбулося урочисте підписання угоди про взаємодію та співпрацю між Кіровоградською міською радою та Кіровоградськими міськими організаціями ветеранів України та Українською спілкою ветеранів Афганістану.

Метою угоди є налагодження взаємодії між міською радою та ветеранськими організаціями й підтримка у їх діяльності, а також допомога у захисті прав ветеранів.

Ми вдячні вам за ту допомогу і підтримку, що ви надаєте. Ми, в свою чергу, підставляєм своє бойове плече для того, щоб всім нам жилося комфортно і добре в нашому місті, – зазначила голова кіровоградської спілки ветеранів Афганістану Любов Дозор.

Я глибоко впевнений у тому, що це не просто угода, а реальний план дій, який засвідчує стан наших думок. Дякую вам за вашу громадянську позицію і те, що ви робите для міста, – наголосив міський голова Андрій Райкович.

Наприкінці зустрічі мер Кіровограда та керівники ветеранських організацій підписали угоди, в яких зазначені основні шляхи співпраці між ними на найближчі п'ять років.


Головне сьогодні