Сьогодні, 16 жовтня, невідомі знову повідомили про замінування кількох будівель у Кропивницькому.

Інформацію про факт надходження повідомлення Точці доступу підтвердила речниця поліції Кіровоградської області Віталіна Бевзенко.

На місці працюють правоохоронні органи, рятувальники, фахівці вибухотехнічних підрозділів, інші служби. Усі вони перевіряють інформацію, яка надійшла, – сказала вона.

Як повідомляє кореспондентка Точки доступу, мова йде про торговий центр Депот. Людей евакуювали, на місці працюють всі відповідні спецслужби.

Інформація про замінування в Кропивницькому

У поліції уточнили, що це другий телефонний дзвінок за сьогодні. Як повідомляли користувачі соцмереж, зранку надійшла інформація про замінування одного з навчальних закладів в обласному центрі.

Нагадаємо, у понеділок, 14 жовтня, поліцейські Кропивницького отримали понад десяток телефонних дзвінків щодо замінування адміністративних будівель в обласному центрі. Пізніше в Нацполіції уточнили, що всі повідомлення про замінування – анонімні, й всі вони не підтвердилась.

Читайте також: СБУ затримала жінку, яку підoзрюють у шпигунстві на кoристь РФ. Вoна намагалася виїхати з Кірoвoградщини в Єврoпу

 


Головне сьогодні