Працівники прокуратури області висловлюють співчуття рідним і близьким загиблим в АТО військовослужбовцям, зокрема, вдові Павла Сніцара Лесі.

Про це Точці доступу повідомили у прес-службі прокуратури області.

У тексті співчуття сказано: „Середа, 23 липня, стала чорним днем для Кіровоградщини. У бою за звільнення міста Лисичанська Луганської області загинули військовослужбовці військової частини 3011 Центрального оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України генерал Олександр Радієвський, полковник Павло Сніцар та солдат строкової служби Ігор Коцар.

Працівники органів прокуратури Кіровоградської області висловлюють щирі співчуття батькам, рідним і близьким військовослужбовців, які віддали свої життя за вільну і єдину Україну.

Серед загиблих у бою за Лисичанськ – і командир стрілецького батальйону полковник Павло Сніцар. Тож висловлюємо найщиріші співчуття старшому прокурору прокуратури м. Кіровограда Лесі Сніцар, її рідним та близьким з приводу цієї тяжкої втрати - смерті чоловіка, батька, сина... Розділяємо Ваше горе та біль. Слава Україні і вічна пам'ять Героям!”.


Головне сьогодні