Студентки педагогічного коледжу надіслали листи зі словами підтримки до Дніпропетровська, де служать кіровоградські юнаки.

Про це Точці доступу повідомив товариш одного із бійців Микола Котяш.

- Я приїхав у Дніпропетровськ в госпіталь до товариша, який зламав ногу на блокпості, - розповідає він. - Привезли перед цим поранених з Донецької області. Приїхало командування, аби дізнатися про хворих, чи їм щось потрібно. І передали ці листи. Вони, в основному, анонімні, але траплялися і підписані. Всі від студенток. Мені одне дісталося випадково. Скільки їх було всього не знаю, бо бачив тільки декілька – палата була тільки на п’ятьох.

У листі, який отримав Котяш, сказано: „Дорогий солдате! Дякуємо тобі за те, що у цей складний для держави час ти незламно стоїш на захисті наших інтересів. Я знаю, ти справжній патріот своєї країни і якщо щось станеться, ти обов’язково підеш на захист населення, своєї держави. Але ми, звичайно, сподіваємося, що все буде добре, війни не буде і в нас буде мирне небо над головою. Знайте, ми з вами, ви не самі! З повагою, студентка педагогічного коледжу”.

Конверт розмальований сердечками та зірками, на місці адреси вказано лише „Дорогому солдату”.

zhFo7wGIYRQ

D8JuxB_IZtg


Головне сьогодні