На посаду начальника Кіровоградського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки буде призначений, за погодженням з керівництвом Збройних Сил України, офіцер, який безпосередньо брав участь у бойових діях.

Про це Точці доступу повідомив у відповіді на інформаційний запит начальник служби зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

Він зазначив, що новий начальник терцентру комплектування пройде перевірку Служби безпеки України і Нацагентства запобігання корупції.

Нині обов’язки начальника обласного терцентру комплектування тимчасово виконує начальник сектору організаційно-оборонної роботи, полковник Іван Саченко.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський на виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 11 серпня 2023 року підписав указ щодо відсторонення від посад начальників обласних терцентрів комплектування, у тому числі Романа Юзвенка, з посади Кіровоградського обласного терцентру комплектування та соцпідтримки, якого призначили начальником торік влітку.

Фото обкладинки: pixabay

Читайте також: У Кропивницькому вшанували пам'ять загиблих захисників України – ФОТО


Головне сьогодні