У Кременчуку на Полтавщині та Світловодську на Кіровоградщині сьогодні, 23 січня, попрощалися із воїнами зі Світловодської громади. Про це повідомляє Точка доступу.

У Світловодську в останню путь провели воїна Артема Звєздуна. Захиснику було 27 років, був старшим стрільцем стрілецького відділення у складі 7-го окремого батальйону "АРЕЙ" Української добровольчої армії. Серед побратимів мав позивний "Галустян".

Прощання з Артемом Звєздуном. Фото з сайту Світловодської міськради

17 січня поблизу села Лугівське Запорізької області під час ворожого обстрілу позицій з танку отримав несумісне з життям поранення. 

Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у нашій памʼяті, а його імʼя навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності, – написали на сторінці міськради.

Боєць Валентин Криворучко також родом зі Світловодська. Але разом із сім'єю жив у Кременчуку, де його і поховали. Валентин – солдат, водій десантно-штурмового взводу. Був мобілізований 16 вересня 2022 року.

Прощання з  Валентином Криворучко. Фото з сайту Світловодської міськради

Загинув 13 січня 2023 року, під час виконання бойового завдання в районі села Новомихайлівка Донецької області. Був одружений, мав двох маленьких дітей. Йому було 29 років.

Попрощалися з Героєм у Міському палаці культури. Панахиду відслужили у Свято Миколаївському соборі. Поховали на Алеї Героїв Свіштовського кладовища поряд з іншими захисниками України, – написали на сторінці Світловодської міськради.

Читайте також: Діалог між передовою й тилом: у Кропивницькому військовий презентував світлини, зроблені на фронті (ФОТО)

 


Головне сьогодні