Сьогодні, 14-го квітня, апеляційний суд Кіровоградської області розпочав розгляд скарги екс-заступника голови Держсільгоспінспекції України Ігоря Немировського, якого Кіровський райсуд визнав винним у хабарництві та засудив до 10 років тюрми.

Як передає кореспондент Точки доступу, прокурор попросила суд допитати потерпілого, виконавчого директора ТОВ «ВКФ «ВЕЛТА» Юрія Вольського та переглянути відеозаписи кількох його зустрічей з Немировським, які мали місце в Новомиргороді.

Адвокат обвинуваченого заперечила проти перегляду відеоматеріалів, оскільки вважає, що вони були добуті з порушенням вимог кримінально-процесуального кодексу, а також немає доказів щодо їх справжності.

Водночас головуючий суддя вирішив заслухати показання потерпілого та обвинуваченого, переглянути відеозаписи їхніх зустрічей та дослідити протоколи затримання Немировського й обшуку його авто.

Нагадаємо, 9-го лютого 2016 року Кіровський райсуд Кіровограда засудив екс-заступника голови Держсільгоспінспекції Ігоря Немировскього до 10 років в’язниці за хабар в розмірі понад 300 тис. гривень.

Ігора Немировського впіймали на хабарі 2-го серпня 2014 року.


Головне сьогодні