Невідомі вкрали Державний Прапор України і прапор військово-морських сил України з флагштоків перед Кіровоградською міською радою У ніч з 3 на 4 серпня.

Про це «Першій електронній» повідомив секретар міської ради Іван Марковський.

За його словами, вчора о 20:30 год. прапори ще були на місці, а сьогодні зранку працівники міськради помітили їхнє зникнення. За вказівкою Марковського, на флагшток підняли новий Прапор України, а до правоохоронних органів написали відповідну заяву.

На думку секретаря міськради, такі дії можуть бути провокацією з боку сепаратистів.

Нагадаємо, світловодська влада спростувала чутки, які безпідставно поширюються містом про сепаратистські настрої біженців зі Сходу України.

Вироком Кіровського районного суду Кіровограда місцевого мешканця визнано винним у розповсюдженні матеріалів із закликами до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади.

Суд підтримав позицію державного обвинувача та призначив засудженому покарання у вигляді 2 років позбавлення волі. Зважаючи на те, що чоловік повністю визнав свою вину у вчиненому злочині, щиро покаявся, а також сприяв розкриттю злочину, його звільнено від відбування покарання з іспитовим терміном на 2 роки.


Головне сьогодні