У Кропивницькому на вулиці Театральна (колишня Дворцова) працівники центру розвитку дитини “Дошкільнятко” організували благодійний ярмарок до Міжнародного дня сім’ї, який відзначають сьогодні, 15 травня.

Гроші збирають для захисників та захисниць, розповіла Точці доступу керівниця центру та організаторка ярмарку Ірина Гур’єва.

Ірина Гур'єва

Ірина Гур'єва

Працівники та учні центру продавали на вулиці вироби ручної роботи та смаколики, які робили самі. Гроші за покупки охочі клали в скриньку.

У нас понад 500 дітей віком від 5 до 15 років. Всі взяли активну участь:і батьки, і діти, і вчителі, – сказала Ірина Гур’єва.

Ярмарок

Ціна на ярмарку

Ярмарок триватиме до 15-ї години. Зібрані гроші передадуть волонтерці Тетяна Бородіній, яка є бабусею трьох учнів школи. 

Ці кошти ми передамо на придбання автомобіля для хлопців та дівчат зі 121 бригади, – сказала пані Тетяна. 

Дівчатка продають випічку

Люди кидають гроші у скриньку

Ще одна ціль такої акції – навчити дітей патріотизму, сказала керівниця центру. 

Хочеться не тільки допомогти, а й привити любов до українського. Щоб діти це розуміли. Бо батьки і так донатять, але перша ціль – навчити дітей цінувати та дякувати.

Картини, які продають на ярмарку

За словами пані Ірини, це не перша подібна акція. У січні діти та працівники щедруваннями та колядуваннями назбирали 22 тисячі для українських військових.

Хлопець купує на ярмарку


Фото: Точки доступу

Читайте також: Молодіжний центр замість архіву радянських книжок відкрили в громаді на Кіровоградщині (ФОТО)


Головне сьогодні