Сьогоднi, 4 лютого, у Кропивницькому провели у засвiти воїнiв-захисникiв — солдатiв Вiталiя Незамая та Дмитра Кадукова, якi пожертвували життями, захищаючи вiд росiйських загарбникiв Донеччину.

Про це повiдомляє Точка доступу з посиланням на пресслужбу мiської ради.

36-рiчний стрiлець Вiталiй Незамай загинув 26 сiчня у Бахмутi пiд час виконання бойового завдання.

Загиблі герої

Чудова людина, батько двох дiтей, вiдкритий, чистий, молодий, перспективний. Успiшний приватний пiдприємець, мав багато друзiв. До вiйни мешкав в Iрпiнi. Коли все почалося, вивiз родину за кордон, а сам пiшов у ТРО, потiв до ЗСУ.  Спочатку воював у Харкiвськiй областi, а згодом на сходi України. Для нас це неймовiрно велика втрата i бiль, – розповiв рiдний брат загиблого В'ячеслав.

Серце 26-рiчного майстра вiддiлення технiчного обслуговування артилерiйського дивiзiону Дмитра Кадукова зупинилося 27 сiчня в районi Торського.

Загиблі герої

Вiдчайдух, яких ще треба пошукати. Людина слова i дiла. Завжди в русi, не шукав легких шляхiв. Народився у Костянтинiвцi Донецької областi, там закiнчив школу i технiкум, вступив до вузу, пройшов строкову службу. Працював у Харковi ландшафтним дизайнером, потiм поїхав до Польщi на заробiтки. У нього й думки не було вiдсиджуватися. Як тiльки дiзнався про напад росiї, одразу почав збиратися додому i через тиждень вже був в Українi й пiшов захищати свою родину, країну i друзiв. Ми завжди пам'ятатимемо його i його посмiшку,  – подiлилися спогадами рiднi i друзi Дмитра Кадукова.

 

Загиблі героїЗагиблі герої

Панахиду за загиблими вiдслужив архiєпископ Кропивницький i Голованiвський Православної церкви України Марк. Вiчний спочинок герої знайшли на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхiдного кладовища.

Загиблі герої

Читайте також: Минулої доби ворог здійснив 90 обстрілів із реактивних систем залпового вогню


Головне сьогодні