У Кропивницькому напередодні, 22 лютого, відбувся рок-концерт гурту “Stormbringen”, який виконав легендарні хіти Deep Purple, Led Zeppelin, Rainbow, Coverale-page.

Про це Точці доступу повідомили організатори.

Захід організував волонтер-перевізник, засновник ГО “Вектор впливу” для підтримки 246 батальйону, 126 окремого батальйону територіальної оборони.

До мене звернувся друг, який служить на передових позиціях, із проханням допомогти у придбанні пікапу, старлінку та планшету. Я оголосив збір через інтернет, але вдалося зібрати тільки 4 205 гривень. Тому разом із рокерами вирішили організувати рок-концерт. Дуже вдячний усім, хто погодився допомогти в організації, - розповів волонтер Дмитро Павєльєв.

На концерт завітали кропивничани, які люблять рок-музику і готові долучатися до підтримки благодійних ініціатив на підтримку ЗСУ.

Часу на підготовку майже не було, адже концерт вирішили організовувати щойно почули про потребу у допомозі. Ми любимо співати тому провели кілька репетицій і пішли виступати перед публікою, - розповів музикант Олександр Котов.

Під час заходу вдалося зібрати 13 295 гривень.  Сьогоднішній концерт нагадує нам про важливість підтримки та визнання тих, хто ризикує своїм життям заради нашої безпеки. 

Збір на підтримку 246 батальйону продовжується. Ціль: 275 тисяч гривень.

Долучитися можна 2 способами: на картку волонтера Дмитра Павєльєва або на рахунок громадської організації “Вектор впливу”.

  • 4323357026615613 (картка волонтера Дмитра Павєльєва)

Реквізити рахунку громадської організації “Вектор впливу”:

  • Найменування юридичної особи: громадська організація “Вектор впливу”
  • № розрахункового рахунку: UA 933510050000026007879155917 в АТ “УКРСИББАНК”
  • код ЄДРПОУ 44832539
  • Призначення платежу: добровільна пожертва на здійснення статутної діяльності.

Рок-концерт у Кропивницькому

Читайте також: Лікарі не давали шансів. 22-річний військовий з Кропивницького вийшов із коми та знову вчиться жити


Головне сьогодні