У Кропивницькому військові, які з перших днів великої війни беруть участь у боях з росіянами, поділились своїм досвідом з молоддю. Про це повідомляє Точка доступу з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Зустріч відбулася в Донецькому державному університеті внутрішніх справ. Послухати прийшли не тільки студенти ДонДУВС, а й з інших закладів освіти міста.

Військовослужбовці розповіли студентам про реалії сучасної війни та продемонстрували можливості військового спорядження, амуніції, розповіли про особливості роботи дронів, снайперської справи, мінної безпеки та продемонстрували власні розробки з переоснащення технічних засобів.

Військова техніка

Вчинки та відвага цих хлопців є прикладом для наслідування. Хлопці тримали оборону у Вороново, Тошківці, Сєвєродонецьку, неодноразово виїжджали до Херсонської області, – розповіла заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.

Командир військового підрозділу територіальної оборони з позивним Сокіл до війни працював в органах МВС, був інструктором центру оперативно-тактичної підготовки "Цитадель", проводив практичні заняття з самооборони, тактичної підготовки для учнівської та студентської молоді міста в закладах освіти.

Студенти, які прийшли послухати військових

У відповідях на запитання військовослужбовці намагалися в доступній формі розповісти про свої будні на "нулі", про наступ і оборону. 


Фото з фейсбук-сторінки Кропивницької міської ради

Читайте також: "Найважливіше – зберегти людське життя": колишній бортпровідник із Кропивницького про військову службу (ФОТО)


Головне сьогодні