У Кропивницькому захиснику Денису Семенову потрібна допомога на лікування та реабілітацію.

Про це Денис Семенов розповів Точці доступу. 

Військовий народився та виріс у Кропивницькому, до початку повномасштабного вторгнення росіян працював кухарем у різних закладах міста. Коли почалася війна, разом з братом-близнюком, не вагаючись, вирішили йти захищати країну. Хлопці пішли до ТЦК та СП в перші дні великої війни. Дуже хвилювалися, що їх не викликають та навіть ходили вимагати якнайскорішої відправки на фронт.

Телефонує брат і каже: “В тебе є 10 хвилин, щоб доїхати до віськкомату. Зараз відправляється автобус, якщо ти зараз не приїдеш, то нас відправлять у різні частини”. Я в чому був, в тому і побіг.

Денис отримав поранення поблизу Гуляйполя. Йому була потрібна заміна колінного суглобу. Попросив направлення на лікування до рідного міста. Говорить, думав, що вдома і стіни лікують: 

У четвертій лікарні сказали, що таких операцій не проводять, в обласній лікарні сказали ставати “на групу” та в чергу на безкоштовну заміну суглобу. Своєї черги можна чекати і два, і три роки…

Далі Денис пішов до приватної клініки, де йому замінили колінний суглоб. За операцію чоловік заплатив 120 тисяч гривень. Проте новий суглоб не прижився, до того ж під час операції, за його словами, в організм занесли інфекцію, тож хворе коліно почало боліти та набрякати. В приватній клініці відмовилися визнавати свою помилку: 

Лікар сказав мені: “хочеш судитися - судись, але ти не виграєш”...

Денес, Семенов, військовий

Денис пережив ще одну операцію – в іншій державній клініці йому замінили протез, проте вбити інфекцію не можуть. Чоловік говорить, що лікарі не можуть знайти причину та допомогти йому. Він був у багатьох лікарнях, його поневіряння тривають вже рік. Наразі лікується в Одесі.

Військовий говорить, що лікувавання дороговартісне і все він оплачує самостійно: 

Розмістили пост про допомогу у соцмережах. Кажу, дружині : “може, люди допоможуть?”. Знайомі, друзі, сусіди, всі хто мене знають, допомагали. Але операція за операцією… 15, 20 тисяч. Все, що назбираю, йде на лікарню.

Допомогти захисникові стати на ноги можна, перерахувавши гроші на картки: 

  • 4149 4993 9421 3829 (ПриватБанк)
  • 5375 4141 2984 0798 (МоноБанк)

виписка з лікарні

Фото

Читайте також: Облаштування Алеї слави в Кропивницькому: у чому проблема та чому за два роки питання не зрушило з місця


Головне сьогодні