Сьогодні, 10 грудня, близько 07:30, автобус 111-б застряг у ямі на дорозі в Кропивницькому.

Відповідну інформацію у спільноті "Громадський транспорт Кропивницького" опублікувала кропивничанка Світлана Флорінська і додала відповідні фото, передає Точка доступу. 

За її словами, через інцидент пасажири, які здебільшого їхали на роботу, втратили час і запізнилися.

Це трапилося неподалік зупинки "Креатив". Кондукторка зателефонувала на своє підприємство і викликала підмогу, – зазначила жінка у коментарі редакції.


Сьогодні наша техніка виїхала на Промисловий проспект для робіт по профілюванню та підсипці ям на вулиці. Роботи неможливо було виконати два-три дні тому, оскільки йшли дощі. До того ж, був якийсь порив на теплоцентралі, – прокоментував директор КП "Універсал 2005" Віктор Панішко.

Наразі на відрізку дороги працюють десятеро працівників, задіяно шість одиниць техніки. Вартість робіт поки повідомити не можуть – вона залежатиме від об’єму робіт. Комунальники сподіваються завершити роботу за день. Протяжність зруйнованого відрізку – близько 500 метрів.

Якщо піде дощ, дорога знову зруйнується, там дуже щільний трафік великовагового транспорту, він робить свою справу – руйнує дорогу, – зазначив Віктор Панішко.

Читайте також: У Кропивницькому затримали п’яного водія маршрутки (ВІДЕО)


Головне сьогодні