Цьогоріч четвертий Націoнальний мистецький фестиваль "Кpoпивницький" відбувся під гаслoм "Безпека заpади майбутньoгo". Організатори вже опублікували в мережі перший фільм про фестиваль, передає Точка доступу.

Без звичних масових концертів та без сцени на площі - у рік пандемії "КропФест-2020" пройшов у режимі онлайн. Як повідомлялося раніше, учасниками фестивалю стали "Kozak System", "Дpуга Pіка" та Сеpгій Бабкін.

Організатори продовжили вже традиційну для фестивалю акцію "Герої серед нас". Загалом це 24 історії, які увійшли до проєкту. Цьогоріч же організатори вирішили не шукати нових героїв, а натомість нагадати про тих, хто вже, і чиї справи не можуть піти на карантин.

Не обійшлося й без концерту: пуста концертна зала та кожна пісня для кожного глядача на екрані. У першому фільмі свій виступ кропивничанам подарував гурт "Kozak System". Вони дякували учасникам проєкту за їхню діяльність.

Героями цього сюжету стали: голова громадської організації "Серця матерів" Інна Колпак; автор всеукраїнського проєкту "Сила нації", воїн АТО Вадим Довгорук; очільниця відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції області Оксана Білоброва; завідувачка інфекційного відділення центральної міської лікарні Ірина Панченко; головний лікар обласного клінічного госпіталю для ветеранів війни Геннадій Сябренко; водій маршрутного таксі №55 Юрій Бурла.

Більше дивіться у відео:


Довідково: Національний мистецький фестиваль "Кропивницький" або Kropfest — всеукраїнське масове святкове дійство, яке включає огляд і демонстрацію досягнень у певних видах мистецтва, таких як музика, театр, кіно, література тощо, і проводиться у місті Кропивницький, починаючи з 2017 року. Головна мета фестивалю — об'єднання різних напрямків мистецтв через створення спільного мистецького простору. Його ініціатором був Олександр Горбунов.

Читайте також: 7 справ, які потрібно встигнути зробити у лютому в Кропивницькому

Фото обкладинки із архіву Точки доступу ("КропФест-2018")


Головне сьогодні