Сьогоднi, 2 грудня, Кiровоградський рибоохоронний патруль перевiрив точки продажу риби у Кропивницькому на зупинцi "Автостанцiя №2" та бiля овочевого магазину на Лелекiвцi.

Про це повiдомляє Точка доступу з посиланням на пресслужбу патруля.

На цi торгiвельнi мiсця звернули увагу дописувачi соцмереж.

Пiд час iнспектування на зупинцi поруч iз автостанцiєю документи перевiрили у трьох людей, якi продавали рибу. Документи на продаж риби та її якiсть вiдповiдали нормам.

Пiд час перевiрки точки продажу на Лелекiвцi, реалiзатор не змогла надати документи, що підтверджують законнiсть її придбання, та сертифiкату якостi. Тому на неї склали протокол за ч.1 ст.88-1 КУпАП. Розмiр штрафу визначить суд. Стаття передбачає вiд 510 грн до 1700 грн.

Загалом, подiбнi перевiрки проводимо щотижня. З кожним рейдом помiчаємо, що кiлькiсть порушникiв стає меншою, особливо в обласному центрi. Пiдприємцi почали правильно оформлювати документи на реалiзацiю риби. Головне, що в них є вiдповiдний сертифiкат якостi, що дуже важливо, адже тодi ми розумiємо, що риба свiжа, здорова i загрозу здоров’ю громадян не несе, —  прокоментував головний державний iнспектор вiддiлу охорони водних бiоресурсiв "Рибоохоронний патруль" Олександр Яковенко.

Читайте також: У Кропивницькому з’являться інспектори з паркування


Головне сьогодні