У кропивницькому соціальному гуртожитку №2 облаштували кімнату для відпочинку і спорту. Вона розрахована як для дорослих, так і дітей. 

Про це повідомляє Точка доступу з посиланням на пресслужбу міської ради.

У гуртожитку мешкають 78 переселенців. З них десятеро – це діти різного віку. Більшість людей живуть там з березня-квітня, – розповіла директорка закладу Людмила Вознюк.

Мешканці перегородили спортивну залу і зробили з неї дві кімнати — для дітей і дорослих. Одну обладнали дитячим інвентарем, а в іншій поставили тенісний стіл, фітнес-тренажери, шахи.

Облаштувати кімнату допомогли волонтери. Громадська організація “Десяте Квітня” придбала дивани, дитячий килимок, столи, стільці, настільні ігри, телевізор, шафи для іграшок, дитячі пуфи та столики.

Громадська організація  “ACTED Ukraine" надала дивани, столи, стільці, настільні ігри, телевізор, проєктор, м'які мішки, журнальні столики, стіл-трансформер, кухонні столи та табурети, канцелярське приладдя, стіл для тенісу та інший спортивний інвентар.

Представники ГО ще дали нам проєктор і принтер, якими також можна користуватися, – додала Людмила Вознюк.

Під час новорічних свят кімнату використовують не тільки як місце для спорту й відпочинку. Нині різні організації вітають там  малечу з зимовими святами.





Головне сьогодні