Урочистості з нагоди випуску курсантів Донецького державного університету внутрішніх справ за спеціальностями "право" та "правоохоронна діяльність" відбулися у Кропивницькому сьогодні, 12 квітня. Це перший випуск у Кропивницькому від початку повномасштабної війни, передає Точка доступу.

Проректор Донецького державного університету внутрішніх справ Руслан Врадій розповів, що всього на трьох локаціях (Кропивницький, Івано-Франківськ та Кривий Ріг) дипломи отримали 294 випускники з 15 областей України.

Проректор

13-ро заслужили дипломи з відзнакою та звання – старший лейтенант поліції. Серед них і Олександра Лунг – майбутній слідчий, як і її тато.

Маріуполь - це Україна

Я зі славетного Маріуполя, яким я пишаюся і так буде завжди. Там я розпочинала шлях курсантки і в майбутньому планую працювати поліцейською. Навчання в університеті – це безцінний досвід, не лише у професійних навичках та знаннях, тут я знайшла справжніх друзів, кохання. Університет надав мені жагу до знань та справедливості.

Вже завтра офіцери приступлять до виконання службових обов’язків за розподілом. Переважна більшість випускників із Донеччини. Туди вони і поїдуть служити, зокрема на деокуповані території. Охоронятимуть публічний порядок, припинятимуть правопорушення, евакуюватимуть населення тощо.

Сергій Каплін навчався у виші на слідчого, за розподілом потрапив до Маріупольського районного відділення поліції, він поїде до Покровська, куди релокувалося відділення.  

Слідчий

Тут я отримав необхідні для роботи навички та значний досвід. Планую на майбутнє працювати в органах, я обрав цей шлях – бути гідним поліцейським своєї країни. А мрію про те, аби найскоріше повернутися до рідного Маріуполя.

Загалом випускники – уродженці 15-ти областей України.

Додамо, що саме сьогодні заклад відзначає 62-гу річницю з дня заснування.

Читайте також: Як у Кропивницькому живе та навчає Донецький університет внутрішніх справ (ФОТО)


Головне сьогодні