Точка доступу публікує імена наших бійців, про загибель яких стало відомо сьогодні, 24 липня.

Світловодська громада повідомила, що загинули двоє військових зі Світловодської громади: Сергій Парай та Олександр Пасанецький.

Герої разом служили у Теробороні м. Світловодськ, а 16 червня 2022 року були мобілізовані до лав ЗСУ. Загинули захисники 22 липня 2023 року під час мінометного обстрілу позицій стрілецької роти поблизу н.п. Антонівка, Херсонської області.

У Сергія залишились дружина та донька, у Олександра – мати та сестра.

Про дату та час поховання захисників повідомлять додатково.

загинули військові


Побузька громада повідомила, що загинув 40-річний Віктор Тичинський.

На початку повномасштабного вторгнення, разом з братом Русланом, вступили до територіальної оборони, служили в Чернігівської області. Пройшли військові навчання в місті Яворів, Львівської області, а потім їх розподілили на війну в місто Бахмут.

Загинув Віктор Тичинський 21 липня 2023 року, внаслідок ворожого обстрілу на Лиманському напрямку, отримавши осколкове поранення, несумісне з життям.

Про дату та місце поховання повідомлять згодом.

Віктор Тичинський


У Кропивницькій громаді повідомили, що завтра прoщатимуться з сoлдатoм В’ячеславoм Єгoрoвим і старшим матрoсoм Євгенoм Джусoм.

Пoчатoк церемoнії – o 10:00 на Алеї пoчесних вoїнських пoхoвань Далекoсхіднoгo кладoвища.

загинули військові з Кропивницького


Петрівська громада повідомила, що 22 липня поблизу населеного пункту Антонівка Херсонської області загинув 27-річний Вячеслав Горелік.

Поховають героя-захисника завтра, 25 липня, в рідному селі Зеленому.

В'ячеслав Горелік

Читайте також: 


Головне сьогодні