В Олександрії група невідомих накинулася на валютника і відібрала сумку з 200 тисячами гривень, а також доларами, євро і рублями. Подія трапилася вчора, 12 лютого.

Жертвою став 53-річний чоловік, який здійснював свій "маленький бізнес" біля квіткового ринку в районі 150-ї аптеки.

Як повідомляє джерело в поліції, після 17 годин "валютник" поїхав ставити автомобіль в гараж на вулиці Пролетарській. Коли він загнав машину, у відкритий гараж увірвалися троє невідомих. Вони побили підприємця і відібрали сумку. Зброя не застосовувалася.

У розпорядженні поліції є інформація, що невідомі пересувалися на авто марки Subaru Forester темно-синього кольору. Один зі свідків надав номер транспортного засобу, але перевірка нічого не дала. "Є номер машини, який не підтверджується. Чи то свідок його неправильно запам'ятав, то чи неправильно записав", - відзначило джерело.

Загальна сума збитку склала 360 тисяч гривень. Потерпілий серйозних травм не отримав.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений у великих розмірах) КК України. Поліція знімає інформацію з камер зовнішнього спостереження, ведеться слідство.

Нагадаємо, в липні минулого року жертвою пограбування став валютник центрального ринку. У листопаді - невідомі напали на торговця золотом.

Джерело: Моя Олександрія


Головне сьогодні